onama-slikaRedovita komunikacija sa predstavnicima suvlasnika preduvjet je kvalitetnog upravljanja bez obzira da li se radi o preventivnim aktivnostima ili o sanaciji problema bilo koje vrste.

Kako bi svoje zadatke ispunjavali na način kako to od nas očekuju naši korisnici, a poštujući zakonske regulative, na raspolaganju imamo građevinske stručnjake, strojarske inženjere, ekonomiste, pravnike, specijalizirane tvrtke za vodovodne instalacije, instalacije struje, plina, tople vode, izvođače građevinskih radova. Svim našim djelatnicima i kooperantima na prvom mjestu su naši klijenti; suvlasnici zgrada kojima upravljamo.

Management tvrtke

Management tvrtke Domus upravljanje d.o.o. sa svojim suradnicima ima neprocjenjivo dugogodišnje iskustvo u internacionalnim kompanijama na poslovima rukovođenja, planiranja i implementicije projekata, praćenju implementacije projekata u svim fazama, komunikacije sa korisnicima, izvještavanju i upravljanju. Stečeno iskustvo daje jamstvo svakom našem korisniku da će njegov zahtjev biti zaprimljen sa posebnom pažnjom, sa preporukom najkvalitetnijeg rješenja.

Naše vrijednosti i prednosti:
  1. Osobni pristup

  2. Proaktivan i transparentan rad

  3. Otvaranje zasebnog žiro računa za svaku zgradu

  4. Mjesečno izvještavanje

  5. 0–24 h dežurni telefon za prijavu hitnih intervencija